Eikelboom-sggm is onder andere in te schakelen voor de volgende opdrachten:

Projectbegeleiding en management van projecten in de sloopsector, asbest- en bodemsanering, grond-weg en waterbouw en groenbranche:
Eikelenboom-sggm kan uw projecten in de sloopsector, asbest- en bodemsanering, grond-, weg-, waterbouw en groenbranche van de voorbereidingsfase, calculatie, aanbesteding tot en met de begeleiding tijdens de uitvoering van het project uit handen nemen. Er is ruime ervaring met complexe, binnenstedelijke en grootschalige projecten. Eikelenboom-sggm kan hiervoor zowel door de opdrachtgever van een project, een adviesbureau of door de aannemer worden ingeschakeld.

Het verzorgen van personeel voor werkzaamheden in de sloopsector, asbest- en bodemsanering, grond-weg en waterbouw en groenbranche:
Eikelenboom-sggm kan u van dienst zijn met het bemiddelen in en verzorgen van personeel op urenbasis; met of zonder gereedschappen of machines.
Het kan dan gaan om bijvoorbeeld: slopers, stratenmakers, hoveniers, groenmedewerkers, betonboorders/zagers, kraanmachinisten
of bouwopruimers.  Door de lange ervaring in de sector weten we welke man u ‘waar’ nodig heeft.

Het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden, boomverzorging, kappen van bomen en sloopwerkzaamheden:
Eikelenboom-sggm is tevens in te schakelen voor hovenierswerkzaamheden, boomverzorging en het kappen van bomen in eigen uitvoering. Het klimmend verwijderen/ afbreken van bomen behoort hierbij tot de mogelijkheden.  Tevens in te schakelen voor het uitvoeren van kleinschalige sloopwerkzaamheden.

 

Professionaliteit met een doortastende

en praktische blik